elke humblet

Hanne Van Ermengem
Seksuoloog &
Psychotherapeut i.o.

Volwassenen

Ma - NM - AV
Vr - NM

mail Hanne Van Ermengem Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

bel Hanne Van Ermengem 0486 - 839 896

Hallo, ik ben Hanne, seksuoloog en psychotherapeut in opleiding. Voor bijzonder veel mensen is seksualiteit een niet te onderschatten thema in hun leven. Vragen en bezorgdheden hierrond zijn dan ook volkomen normaal. Het is niet voor iedereen vanzelfsprekend om over seksualiteit te praten en dit maakt de stap naar de hulpverlening niet altijd even gemakkelijk. Samen praten en werken we rond jouw vragen, bezorgdheden en/of onzekerheden. Ik probeer dan ook, als seksuoloog, een veilige ruimte te creëren waar jouw verhaal centraal staat. Echtheid, onvoorwaardelijk respect, empathie en openheid zijn voor mij kernbegrippen bij de sessies.

Enkele voorbeelden van vragen en bezorgdheden waarmee u bij mij terecht kan:

Seksueel verlangen, opwinding, orgasmemoeilijkheden
Ejaculatie (mannelijke of vrouwelijke ejaculatie)
Pijn bij het vrijen
Onzekerheden
Verliefdheid en relaties
Seksuele oriëntatie en genderidentiteit (LGBTQIA+)
Seksualiteit en ziekte/beperking

Het eerste gesprek is een kennismakingsgesprek waar we samen een duidelijk beeld proberen te verkrijgen van je hulpvraag. Hierna zoeken we samen een weg uit om met deze zorgen, bezorgdheden en/of onzekerheden om te gaan. Het aantal sessies is afhankelijk van de hulpvraag en uw voorkeuren.

Zou je graag een gesprek plannen of heb je een vraag dan kan je mij contacteren via mail of gsm.

 

Vorige pagina