nikki sleeckx 06

Nikki Sleeckx
Diëtiste & Voedingsdeskundige

Stopt eind mei 2021,
vanaf heden cliëntenstop

Do - AV
Za 
- NM 

mail Nikki Sleeckx Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
bel Nikki Sleeckx 
0479 374 722 

‘Reading without reflecting is like eating without digesting.’ (Edmund Burke)

Hallo, ik ben Nikki, de jongste uit een gezin van 3 meisjes.
Ik behaalde mijn diploma als diëtiste en voedings­deskundige aan de AP-Hogeschool te Antwerpen. Naast mijn zelfstandige praktijk werk ik als diëtiste en bewegingscoach bij een fit- en gezondheids­centrum. 

Gepassioneerd door gezonde voeding, besloot ik om voedings- en dieetkunde te studeren. Het lijkt mij een uitdaging om haalbaar wetenschappelijk onderbouwd voedingsadvies te geven omdat iedereen vandaag de dag met allerlei tegenstrijdige informatie over gezonde voeding wordt overspoeld.

Ben jij op zoek naar meer informatie of hulp over:

Gezonde voeding
Overgewicht en obesitas
Voeding bij hart –en vaatziekten (hoge cholesterol, verhoogde triglyceriden)
Voeding bij hypertensie (of hoge bloeddruk)
Spijsverteringsproblemen: maag- en darmklachten
Vegetarisme en veganisme
Emo-eten 

dan kan ik jou hiermee verder helpen.

Hoe gaan we aan de slag?


Stap 1: Via mail of telefoon contacteer je me om een eerste afspraak vast te leggen. Vermeld alvast je hulpvraag, zodat ik je nog gerichter kan helpen.

Stap 2: Gedurende het eerste consult bespreken we je hulpvraag uitgebreid. Ook neem ik een voedingsanamnese af, zodat ik een klaar beeld krijg van je huidige eet- en leefgewoonten. Dit eerste gesprek neemt een uurtje in beslag. Op basis van deze gegevens stel ik een persoonlijk, gevarieerd en evenwichtig voedingsadvies op. Dit advies overlopen we samen op de tweede consultatie. 

Stap 3: In samenspraak bepalen we de verdere opvolgconsulten, deze duren telkens 30 minuten. Tijdens deze gesprekken begeleid ik je verder bij het volgen van het voedingsadvies. Tips en adviezen over recepten, voedingsetiketten lezen, juiste voeding kopen, … komen hier allemaal aan bod.Ik ben lid van de Vlaamse Beroepsvereniging van Voedingsdeskundigen en Diëtisten (VBVD) en ben erkend door het RIZIV.
Op mijn website staat er een uitgebreid overzicht van alle opleidingen die ik heb gevolgd.

Website: www.dietiste-nikki.be
Facebookpagina: www.facebook.com/dietisteNikkiSleeckx/

Vorige pagina