maja roch

Maja Roch
Psychologe & Systeemtherapeut i.o.
(jong)volwassenen,
gezinnen

Werkt tot eind mei 2022

Wo - AV
Do - AV
Vr  - VM

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
bel Maja Roch 0486 - 15 83 50

Ook online sessies (via whereby) mogelijk!

“Feeling lost, crazy and desperate belongs to a good life as much as optimism, certainty and reason.” 
(Alain de Botton)

Op sommige momenten in je leven ben je even de weg kwijt en kan het helpen om er met iemand over te praten.

(Jong-)volwassenen, koppels en gezinnen kunnen bij mij terecht (NL/DE/EN) bij:


Stressklachten, burn-out

Depressieve klachten

Problemen met zelfbeeld, zelfvertrouwen 

Identiteits- en zingevingsvragen

Problemen in relaties

Gezinskwesties

Tijdens een eerste vrijblijvend kennismakingsgesprek en de daaropvolgende sessies bekijken we wat er moeilijk loopt, hoe de klachten zijn ontstaan en wat je juist wil veranderen. Samen gaan we na hoe ik je zou kunnen helpen en bespreken we je verwachtingen omtrent de begeleiding.
Tijdens je individuele proces kan het helpend zijn om een sessie met derden (partner, ouders, kinderen…) in te plannen of met andere betrokken hulpverleners te overleggen. Dit is mogelijk als je dit wenst. Soms is het ook wenselijk om samen in therapie te gaan als koppel, gezin of met belangrijke derden. Hiervoor kan je eveneens bij mij terecht. 
Tijdens het behandelingsproces evalueren we op regelmatige basis samen de begeleiding. Dit om goed op elkaar af te stemmen en op dezelfde lijn te staan qua behandeling.
In 2017 ben ik afgestudeerd als klinisch psychologe aan de Vrije Universiteit Brussel. Sindsdien werkte ik eerst als sociotherapeute en daarna als psychologe op de PAAZ-afdeling van het ZNA Sint-Erasmus ziekenhuis in Antwerpen. Momenteel werk ik als psychologe in het volwassenenteam van het CGG Andante in Berchem. In het najaar van 2019 startte ik met mijn vierjarige opleiding relatie-, gezins- en systeempsychotherapie aan het IPRR. Hiernaast volg ik regelmatig supervisie om me als psychologe en psychotherapeute i.o. verder te ontwikkelen.

Ik ben erkende psychologe bij de psychologencommissie (erkenning: Maja Roch).

Vorige pagina