maja roch

Ilse voeten
Erkende coach voor studie, loopbaan, stress & burn-out
Psychotherapeute i.o.

jongeren & volwassenen
meer info

Heden clientenstop

Di  - NM - AV
Za - VM - NM tot 14u

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
bel Maja Roch 0498 - 80 12 35

“Do what makes you shine” 

Als coach neem ik je graag mee op die zoektocht naar jouw kracht die jou doet stralen, jou uniek maakt. Als coach samen op weg om je plek te vinden in je studies en op je werk. Die plek die jou toebehoort, waarin je kan groeien, samenwerken met anderen. Die plek die je rust geeft maar ook energie om er tegen aan te gaan. Die plek waarin jij op je sterkst bent, in volle kracht staat... op jouw unieke manier. Dat vraagt om een authentieke aanpak.

Je kan bij mij terecht voor:
 Studiekeuzebegeleiding
 Loopbaanbegeleiding
 Preventie stress en burn-out
 Re-integratie na burn-out

Of het nu over je studies of je feitelijke loopbaan gaat, af en toe kom je op dat kruispunt in je leven dat jij jezelf afvraagt : is dit het nu ? Ga ik dit heel mijn leven (willen) blijven doen ? Ga ik hier mijn plezier en mijn energie uit halen ? Is er iets anders voor me weg gelegd ? Uit welke studie/job haal ik wel energie ? Wat sluit er aan bij mijn talenten, mijn vaardigheden, mijn competenties … ?

Via een KernTalentenanalyse geef ik je graag een duidelijk inzicht op:
Jouw aard of jouw zijn
 Jouw talenten of jouw potentieel
 Jouw intrinsieke motivatie of jouw goesting

Je krijgt een ‘blauwdruk’ van jezelf bestaande uit een mix én samenspel van 23 KernTalenten die jou uniek maken, die je energiegevers/-vreters weerspiegelen, die jou een ‘tool’ geven dat je levenslang kan gebruiken om beslissingen te nemen met betrekking tot je studies, je loopbaan, jouw richting die je dient uit te gaan. Vertrekkend van jouw intrinsieke kwaliteiten onderzoeken we samen de weg die jij kan bewandelen.

Als je bij mij op gesprek komt, wie heb je dan voor je?
Ik ben een alleenstaande mama van 3 opgroeiende pubers, een dochter en twee zonen. Ik werk reeds 20 jaar deeltijds in het onderwijs, als leerkracht, leerlingenbegeleider, projectcoördinator en administratieve duizendpoot. Daarnaast vind ik het als coach heerlijk mensen, zowel jong als oud te begeleiden in hun ‘levenslang’ leren en werken. Ik leer zelf ook heel graag bij om mijn kennis van diverse topics, die me nauw aan het hart liggen, te verdiepen. Ik volgde o.a. masterclasses rond studiekeuze, perfectionisme, leiderschap en relaties.

Er zit dus genoeg in mijn rugzakje om jou op een gepaste manier te ondersteunen.
Verwacht geen pasklare antwoorden, maar een stevige ondersteuning in de keuzes die jij gaat maken. Zo kan je met een open blik weer de wijde wereld in!

Vorige pagina