magali renier

Magali Renier
Logopediste

DiNM - AV
Wo - VM - NM - AV
Do - NM - AV

mail Magali Renier Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
bel Magali Renier 0468 - 295 666

 

In 2011 studeerde ik af als logo­pediste aan de Lessius Hogeschool in Antwerpen (nu Thomas More). Al vroeg in de opleiding ervaarde ik dat ik het liefst met kinderen wilde werken. Om me hierin nog wat verder te verdiepen, volgde ik de Banaba opleiding ‘Zorgverbreding en Remediërend leren’ op de Karel de Grote Hogeschool in Antwerpen. Deze opleiding rondde ik af in 2012. Kort daarna ben ik gestart als zelfstandige logopediste. Om up to date te blijven met de nieuwste kennis en ontwikkelingen probeer ik regelmatig bijscholingen te volgen.

In de behandeling staat het kind centraal, maar een goede samenwerking tussen de school, de ouders en de therapeut is belangrijk om tot een optimale begeleiding van uw kind te komen. Daarnaast is ook het welbevinden van het kind belangrijk. Tijdens de therapie zal er op een zo speels mogelijke manier gewerkt worden, om zo de motivatie van uw kind te bewaren.

Vorige pagina