Katrien Sansen familiaal bemiddelaar Elan-Groepspraktijk Merksem

Marjan Meyvis
Lichaamsgerichte coach, auticoach
(jong)volwassenen

Ma - VM - NM
Vr - VM - NM

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

bel katrien sansen Elan-Groepspraktijk Merksem 0472 - 254 628

If you die, body and mind separate; 

if you live and you separate body and mind,

you live a dead life”

(Master Li)

Ik ben Marjan. Ik ben gelukkig getrouwd en geniet voluit van onze fantastische kinderen, Lio en Pollie.
Ik ben enorm gefascineerd door de ontwikkeling en groei van de mens in zijn geheel & in verbinding met elkaar. “Mensen zijn mensen,dankzij andere mensen”.

Het is mijn passie om mensen te inspireren en ik word enorm gelukkig als ik in verbinding met anderen kan ervaren dat iemand het eigen pad kan bewandelen, het eigen leven kan leiden. Ik geloof in de verborgen kwaliteiten die iedereen bezit; zij wijzen mensen de juiste weg.

Van mens tot mens ga ik graag lichaamsgericht aan de slag.

De signalen van je lichaam zijn eenvoudig, doeltreffend en kernachtig. Door de veeleisende snelle wereld, door gebeurtenissen in het verleden, door stress,... missen we deze waardevolle boodschappen van ons lichaam vaak. Tijdens de coachingsessies maken we contact met je lichaam en beluisteren we de inbreng van je lichaam. We nemen de tijd om (opnieuw) de verbinding te maken tussen je hoofd (- je denken) je hart (-voelen) en je buik (handelen).

Bij:
Stressklachten (lichamelijke: hoofdpijn, hartkloppingen, maag/darmklachten,... emotionele: angst, prikkelbaar, onrust, depressieve stemming,... cognitieve: vergeten, piekeren, concentratieproblemen, sociale isolatie,...) Je ervaart stressklachten en wil deze verminderen en jouw balans (terug) vinden tussen spanning en ontspanning.
Burn out: Inzicht krijgen in wat er gebeurt met jouw systeem en zachtjes ruimte creëren om weer jouw pad te vinden en te bewandelen.
Wens om je meer vitaal te voelen op emotioneel, fysiek en/of mentaal niveau: Je wil leven vanuit jouw natuurlijke flow. Je wil energie of een blokkade die in de weg staat om jouw leven te leiden onderzoeken, aandacht geven en in beweging brengen.
Wens om je lichaamsbewustzijn te verhogen en in te zetten bij een vraagstuk in je leven: de samenhang tussen het mentale en het lichamelijke is verhelderend en leidt vaak tot inzichten. Leren luisteren naar je lichaam wanneer het nog fluistert.
Wens om te leven vanuit vertrouwen & vrijheid: voluit voelen dat je leeft, zonder aarzeling vrijuit je kracht gebruiken en jezelf zijn in contacten.

Of

Heb je een vermoeden / diagnose van Autismespectrumstoornis.
Dan ga ik graag met jou op een lichaamsgerichte auti vriendelijke manier aan de slag.

 

Opleiding/training:
Opleiding lichaamsgerichte coach
Bachelor in de orthopedagogie
Bachelor na bachelor Autismespectrumstoornis
Methodiek Training coaching, intervisie en supervisie
Coachen doorheen de logische niveaus
Oplossingsgericht werken
Nazorg bij schokkende gebeurtenissen
Opleiding Vertrouwenspersoon

 

Vorige pagina